Hoorapparaten, gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen

Hoorapparaten, gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen

In België kampen meer dan 1,4 miljoen mensen met gehoorverlies. Gehoorverlies kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal komt het door ‘natuurlijke slijtage’ van het oor als het gevolg van veroudering. Uw gehoor vermindert dan geleidelijk aan, zonder dat u het wellicht meteen opmerkt.

Ervaart u ook dat uw gehoor achteruit gaat? Heeft u soms ook moeite om iedereen goed te verstaan, maar vindt u het moeilijk om de stap naar een hoortoestel te zetten?

Bij Claeyssens Optic kan u terecht voor professioneel, persoonlijk en vrijblijvend advies omtrent hoorapparaten, op maat gemaakte gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen. We nemen de tijd om naar u te luisteren en uitgebreide testen uit te voeren om uw gehoor zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Onze aanpak:

Op basis van de testresultaten en uw budget stelt onze audioloog u de meest discrete en geschikte hooroplossing voor uit ons ruim merkonafhankelijk aanbod. De door u gekozen hoortoestellen kunnen vooreerst gratis en vrijblijvend worden uitgetest gedurende 4 weken. Dit alles gebeurt met dezelfde uitmuntende service die u van ons gewoon bent.

Uw Audioloog:

Héloïse Waterloos is een door het RIZIV erkende audioloog, zij heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van diverse gehooroplossingen. Bovendien heeft zij zich ook gespecialiseerd in de problematiek van oorsuizen (tinnitus) en overgevoeligheid voor normale alledaagse geluiden (hyperacusis).

Onze service:

  • Een gratis en volledig vrijblijvende proefperiode van 2 tot 4 weken met voor u geselecteerde hoortoestellen
  • Door het RIZIV erkende, gekwalificeerde en professionele audioloog
  • Erkend door uw mutualiteit
  • Keuze uit een breed gamma hoorapparaten van A-merken (GN Resound, Phonak, Siemens Signia, Starkey, Widex)
  • Service van de hoogste kwaliteit
  • 5 jaar garantie op uw toestellen
  • Een gamma uitgekiende hulpmiddelen voor slechthorenden, al dan niet geconnecteerd met hoortoestellen
  • Gehoorbescherming – standaard of op maat - voor muziekliefhebbers en festivalgangers, jagers, motorrijders, moeilijke slapers,...
  • Uw audioloog te uwer beschikking voor een persoonlijke consultatie.

Maak nu vrijblijvend een afspraak